Wat heb ik gelezen in december?

Posted januari 5, 2016 by Silke - Boek in wonderland in Wrap up / 0 Comments

Ik kan het amper geloven dat 2016 officieel begonnen is. Het lijkt wel gisteren dat ik deze blog starten en nu zijn we al een nieuw jaar! Maar eerst blik ik nog even terug op wat ik allemaal las in de maand December!

Ik begon de maand door De stem van de zee te lezen. Het eerste deel in de eiland in de mist trilogie geschreven door Mara Li. Dankzij boekenfans mocht ik deelnemen aan de kerstleesclub voor dik boek. Top organisatie vanwege Stefanie en Els en vooral erg leuke discussiemomenten met de andere deelnemers. Het boek was niet echt mijn ding, jammer genoeg.

Daarna was het tijd om me te verdiepen in mijn jaarlijkse portie kerstboeken. Ik kan rond deze tijd van het jaar echt genieten van een dosis romantiek! Het eerste boek was meteen een schot in de roos en meteen ook mijn lievelingsboek van de ganse maand, namelijk Snowflakes on Silver Cove geschreven door Holly Martin.

Helemaal in de sfeer van kerstmis besloot ik My true love gave to me te lezen. Dit was de eerste keer dat ik een boek met kortverhalen van verschillende auteurs las. En hoewel ik het boek maar drie sterren gaf, zaten er echt pareltjes tussen waar ik ontzettend van genoten heb!

Ondertussen lag er nog een arc te wachten die ik dringend moest reviewen, dus op vakantie trok ik me terug in een wereld vol vampieren en bloedvergieten. Om de een of andere reden kon ik maar geen connectie krijgen met Sin and Sorrow van Marion Croslydon. Jammer, want ik ben zeker dat heel veel mensen met volle teugen van dit boek zullen genieten.

Na al die spannende momenten wou ik toch terug graag een beetje romantiek en kerstsfeer in huis. Dus begon ik vlak voor kerstmis aan Dashing through the snow van Debbie Macomber. Een boek dat meteen in mijn lijstje “slechtste boeken van 2015” mocht opgenomen worden. Wat een ontzettende teleurstelling zeg!

Omdat ik er zo van onder de voet was besloot ik mijn gedachten even af te leiden met een graphic novel. Mijn keuze viel op blauw is een warme kleur van Julie Mahon. Een hartverscheurend verhaal over een meisje dat lang vecht tegen haar geaardheid. Een absolute aanrader!

Het jaar sloot ik af met het liefste boek van het jaar, namelijk the readers of Broken Wheel recommend. Een  echt boek voor boekenwurmen! De review van dit boek verschijnt weldra online!

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.