KW: Win een boekenpakket!

Posted december 24, 2015 by Silke - Boek in wonderland in Kerstweek, Uncategorized, Winacties / 17 Comments

Vanavond is het zover, dan is het kerstavond! Misschien lezen jullie dit wel terwijl jullie staan te zwoegen achter het vuur of terwijl je een lekker warm bad neemt om er vanavond op je best uit te zien! Ik wens jullie in elk geval de komende dagen een overvloed aan warme knuffels, familie rond de feestdis en vooral gestolen momentjes om in alle rust te kunnen lezen en te ontsnappen aan al dat feestgedruis. Ik mag vanavond gelukkig mijn voetjes onder tafel schuiven bij mijn ouders, dus genieten mijn zoontje en ik van een heerlijk luilekkerdagje met ons twee. Straks kruipen we voor de pc om de kerstman zijn vlucht langst de wereld te volgen via Norad. Maar diezelfde kerstman is reeds heel vrijgevig geweest en heeft deze week al een pakje komen leveren voor mijn lezers!

62-P1050139
Willen jullie graag kans maken op dit boekenpakket? Wel dat kan. Hier is wat je moet doen om in mijn verlotingspot te belanden?

 1. Laat onder dit artikel op mijn blog weten weten wat jou mooiste kerstherinnering is!
 2. Like mijn Facebookpagina en deel dan het bericht over deze winactie!

Maar hoef je niet te doen! Maar misschien wil je wel een extra kans maken op dit fijne pakketje?

 • Volg mij op Twitter en retweet het bericht over deze winactie .
 • Volg mij op Bloglovin of via Wordpress zelf! (+1)

Als je graag gebruik wil maken van de extra winkansen, vergeet dan zeker niet om in je reactie onder dit artikel hiervan melding te maken. Vermeld ook eventjes je account naam , zodat ik je extra kansen zeker allemaal meeneem in de pot! Op 1 januari maak ik de winnaar van het pakket bekend op mijn blog!

17 responses to “KW: Win een boekenpakket!

 1. Mijn allereerste kerst met het ventje, kijkend naar onze ienie mienie kerstboom,
  Die ondanks zijn kleine gestalte zo “groots” leek

  T begin van heel wat “kersten” samen 🙂

 2. Mijn mooiste kerstherinnering is van vroeger als kind, toen mijn vader, oma, oom en tante er nog waren en samen met ons kerst vierden. Gezellig de kerstboom versieren samen met mijn zus, kaarsjes aan en met iedereen aan een mooi gedekte tafel zitten. De zelfgemaakte menukaartjes door mijn zus en mij mochten natuurlijk niet ontbreken. Daarna met z’n allen een heerlijke wandeling maken in de sneeuw en lekkere warme chocolademelk bij thuiskomst om weer op te warmen.

 3. mijn alles mooiste kerst is toen we beslisten om om te wachten tot kerstavond om te kerstboom te zetten en dat met heel het gezin te doen. kerst muziek op de achtergrond buiten sneeuw warm chocomelk er bij hapjes er bij. iedereen was zo gelukkig. Misschien moeten we dat nog eens over doen volgend jaar

 4. Susanne

  Mijn mooiste herinnering is mijn geboorte.
  Ik ben geboren met kerst in 1974.
  Er lag toen zo veel sneeuw dat mijn vader na de nachtmis eerst de sneeuwkettingen om de wielen moest doen alvorens hij naar het ziekenhuis kon gaan.
  Er zijn veel foto’s van en dat maakt het een mooie en bijzondere herinnering.

 5. Beetens Carine

  Mijn mooiste kerstherinnering? Eigenlijk heb ik die niet. Kerst hebben we nooit echt gevierd, het was gewoonlijk een avond thuis met de ouders voor de buis, of later met mijn echtgenoot en kdren samen thuis. Eerlijk, ik heb het nooit zo voor kerst gehad want ik geloof er niet in. Het wordt pas echt kerst moest alle oorlog en onrecht uit de wereld verdwenen zijn maar dat is een utopie. Voor mij hoeft kerst echt niet. De laatste jaren sinds mijn scheiding, ben ik alleen met kerst en dan sluit ik vroeg de gordijnen en de deur; steek kaarsjes aan en kruip met een goed boek in de zetel. Daar heb ik veel meer aan dan al dat commerciële kerstgedoe!

 6. Tessa

  Mijn mooiste herinnering is mijn grootouders terug te zien twee jaar geleden na vele jaren hen te moeten missen… Ik woon in Antwerpen, zij in West-Vlaanderen. Ik heb zelf geen goede relatie met mijn ouders en had schrik dat mijn grootouders mij dat kwalijk zouden nemen dus durfde ik ook niet meer te gaan. In tegendeel, ze begrijpen mij helemaal en waren ook heel blij en emotioneel toen ze voor het eerst hun achterkleinkinderen (mijn twee zoontjes) zagen. Het was één van mijn mooiste kerstdagen ooit, emotioneel maar super gelukkig 🙂

 7. Ine

  Eigenlijk ieder jaar opnieuw, gezellig genieten meter hel familie samen. Lekker samenzijn, borrelen en eten zonder dag iemand weer snel weg moet voor het een of ander 🎄

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.