Hebban

Posted november 3, 2017 by admin in Uncategorized / 1 Comment

Vandaag eens een iets ander artikel op mijn blogje. Iets wat ik jullie al een tijdje wou vertellen. En eigenlijk ook gewoon ongestoord reclame mee wou maken!

Sinds deze zomer maak ik namelijk officieel deel uit van The Hebban Readers club. Als echte boekenwurmen kennen jullie Hebban waarschijnlijk wel een beetje. De meeste zien het als de Nederlandstalige tegenhanger van Goodreads, maar eigenlijk is het veel meer dan dat. Er zijn leuke leesclubs, waaraan je kan deelnemen. Winacties, maar ook echte spots waar regelmatig leuke artikels op gepubliceerd worden.

Een van die spots is The Hebban Readers club. Samen met 10 anderen zetten we daar het Engelstalige boek graag in de spotlight! Ondertussen staan er al een hele hoop leuke artikels op onze club, dus kom zeker eens een kijkje nemen.

Ikzelf ben behoorlijk trots op het artikel A beginners’ guide to fantasy dat ik eerder in oktober schreef. Maar ook het artikel dat ik samen met Kayla schreef rond Horror voor Halloween is echt heel leuk geworden, al zeg ik het zelf.

Om jullie een beetje op de hoogte te houden van de artikelen die verschijnen op Hebban en waar ik aan heb meegewerkt, plan ik om maandelijks in het artikel van mijn Wrap Up alle linkjes naar reviews en artikels van mezelf te verwerken.

 

One response to “Hebban

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.