T10D: boeken die ik eigenlijk wou kopen…

Posted januari 12, 2016 by Silke - Boek in wonderland in Top 10 dinsdag / 2 Comments

Ken je dat? Boeken waarvan je de eerste aankondiging ziet en ze onmiddellijk op je te lezen lijstje plaatst? Maar om de een of andere reden staan ze daar maanden later nog altijd? Wel deze week willen de dames van de The Broke and the bookish graag weten welke 2015 uitgaves we absoluut wouden lezen, maar uiteindelijk toch niet aangekocht hebben.

10 Ga heen zet een wachter door Harper Lee
wachter
Er is een reden waarom ik ga heen zet een wachter nog niet gekocht heb. En die reden is erg simpel. Ik heb spaar de spotvogel nog niet gelezen. Het is een beetje gek om een tweede deel te kopen, als je het eerste deel nog niet gelezen hebt. Maar ik wil ze dus allebei lezen. Wat zeg ik? Ik moet ze allebei lezen!

9 After you door Jojo Moyes

after you
Ik wil dit boek! Ik heb dit boek nodig! En toch leg ik het elke keer weer terug in de winkel. Ik heb er al erg gemengde reviews over gelezen en ik denk dat mijn hart de teleurstelling niet aankan. Voor jou was een van mijn favoriete boeken in 2015. Ik hou liever dat prachtige verhaal in gedachten.

8 The taming of the queen door Philippa Gregory
taming
Ik ben een grote liefhebber van Philippa Gregory haar werk en meestal bestel ik al haar nieuwe uitgaven. Ik heb geen enkele reden waarom ik nog niet in het bezit ben van dit boek. Echter waar… met de beste wil van de wereld. Ik heb geen idee.

7 A thousand nights door E K Johnston
1000
Kijk eens naar die cover! Hoe vreselijk mooi is de cover van dit boek! En het is uitgegeven door Disney Hyperion. Disney…. Enkel en alleen vanwege die reden wil ik dit boek in mijn boekenkast. Maar ik moet nog altijd the wrath and the dawn lezen en ik ben een beetje bang dat deze verhaal heel erg gelijkaardig zullen zijn.

6 Armada door Ernest Cline
armada
Ik moet nog altijd Ready Player one lezen en dat is ook meteen de enige reden waarom ik armada nog niet heb gekocht.

5 Ontworteld door Naomi Novik
ontworteld
Weer een sprookjes hervertelling. Ik ben duidelijk verslaafd. En als ik een ongelimiteerde creditkaart bezat dan kocht ik ze allemaal! Een voor een! Jammer genoeg ben ik niet de trotse bezitter van zo een kaart en hang ik dus soms af van mijn bibliotheek. Uprooted is ondertussen al twee maanden in de inbinding. Ik zou echt willen dat de inbinder wat sneller werkt, zodat ik het boek zo snel mogelijk uit de reken kan gaan sleuren.

4 November 8 door Colleen Hoover
download (21)
Kun je geloven dat de enige reden waarom ik dit boek nog niet gekocht gaat over het feit dat ik niet kan beslissen of ik haar boeken allemaal op papier wil of allemaal op mijn kindle. Een levensbelangrijke beslissing!

3 Confess by Colleen Hoover
confess

Dezelfde reden als met November 9….boek of ereader?

2 The rest of us just life here by Patrick Ness
the rest
Dit is een speciaal geval. Dit boek beland altijd in mijn winkelmandje, maar wordt er telkens weer uitgehaald. Ik spreek vooraf met mezelf af hoeveel geld ik effectief mag uitgeven. Dan shop ik en gooi ik een hele hoop boeken in mijn mandje en daarna maak ik een selectie. The rest of us just live here is ondertussen al drie keer het slachtoffer geworden van de laatste selectieronde.

1 The sword of summer by Rick Riordan
sword
Dit boek stond zo hoog op mijn verlanglijstje en ik ben er vrij zeker van dat ook mijn man dit boek wil lezen. Ik had dus alle redenen om dit boek te kopen en toch deed ik het niet. Waarom hoor ik je vragen? Wel, ik blijf graag trouw aan mijn Goden. Op dit ogenblik ben ik nog volop bezig met Percy Jackson en die wil ik graag eerst afwerken.

2 responses to “T10D: boeken die ik eigenlijk wou kopen…

  1. Leuk lijstje! Denk je dat je een gedeelte dit jaar wel gaat kopen? Ik heb het boek ‘Ga heen zet een wachter’ van Harper Lee wel al in mijn boekenkast staan en op de lijst om echt te lezen dit jaar. Ik ben benieuwd of het me lukt.

    Greetings by Sophie

    • Silke

      Ontworteld is ondertussen in mijn bezit. 🙂 November 9 ga ik ook echt nog aanschaffen. Ga heen zet een wachter is bestelt in de bib. Dus een aantal gaan er effectief nog gelezen worden.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.