September nieuwsflash

Posted september 22, 2017 by admin in Nieuws / 2 Comments

September is ondertussen een serieus stuk gevorderd en dat wil zeggen dat het tijd is voor het maandelijkse boekennieuws!

 

Nederlandstalig boekennieuws

 • Hank Green, de broer van John Green zal zijn debuutroman April May and New York Carl ook in België en Nederland op de markt brengen. Het boek zal verschijnen bij Harper Collins Nederland. Het boek zou in de zomer van 2018 in de winkels moeten verschijnen.
 • Op 15-01-2017 verschijnt schaduwheer van Cassandra Clare bij overamstel uitgevers.

 

Engelstalig boekennieuws

 • Voor fans van de “shades of magic serie” van Victoria Schwab is er goed nieuws! Schwab tekende namelijk voor een boekendeal voor een nieuwe trilogie die zich in hetzelfde universum zal afspelen. De reeks zal threads of power noemen.
 • Nog meer Victoria Schwab nieuws. In de nieuwe boekdeal zit ook een stand alone boek inbegrepen. Het verhaal zal zich afspelen in een futuristische versie van New York met in de hoofdrol een vrouwelijke huurmoordenaar.
 • Ondertussen is ook de cover en de titel van het derde boek in de reeks “An Ember in the ashes” series bekend. Het boek zal A reaper at the gates getiteld zijn. Samen met de nieuwe release, zullen de andere twee delen in de reeks een nieuwe cover krijgen.
 • 10 oktober komt het nieuwe boek van John Green op de markt. Turtles all the way down.
 • Aristotle and Dante discover the secret of the universe krijgt een sequel. Het is  nog niet helemaal duidelijk of het nieuwe boek van Benjamin Alire Saenz een companion of echt een sequel zal zijn.
 • Voor alle fans van the raven boys is er goed nieuws! Maggie Stiefvater publiceerde een eerste kleine sneak peak uit de Ronan Trilogie, die zal draaien rond Raven Boy Ronan.

Filmnieuws

 • A discovery of witches wordt omgevormd tot een televisieserie. Ondertussen zijn ook de eerste namen van de casting bekend. Teresa Palmer en Matthew Goode zullen de hoofdrollen voor hun rekening nemen. De serie zal waarschijnlijk te zien zijn op Sky.
 • You van Caroline Kepnes wordt ook herwerkt tot een televisieserie voor de zender lifetime. De psychopaat Joe zal gespeeld worden door Penn Badgley, die je misschien wel kent van Gossip Girl.
 • Ondertussen is ook geweten dat Casey Afflect een grote rol zal spelen in de verfilming van het boek Stoner.

2 responses to “September nieuwsflash

 1. Oh god, ik weet niet zo goed hoe ik me moet voelen over een tv-serie van A Discovery of Witches… Iedereen was daar zo lyrisch over, maar ik vond het écht verschrikkelijk. 🙁

  Ik ben wel behoorlijk psyched voor de nieuwe Schwab boeken!

  • admin

   Ik ben zelf grote fan van a discovery of witches, maar ik begrijp wel waarom sommige mensen ze echt vreselijk vinden.
   Ik heb ook een beetje angst voor de verfilming. Hoewel ik helemaal enthousiast ben over de acteur die gecast is.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.